saya sayang kamu!

saya sayang kamu!
Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 28 April 2012

Baby Bunny , awak cumel laaa !

Cumelnyaaaaaa ! Nak satu . Ehh , dua laa . Banyak boleh sayang ?

BABY BUNNY > ILAPCHUU :*

Yaallah , cumelnyaaa . Kankan sayang ?  hehe :D Nak satuuuuuu ^^ Kalau dapat for sure tak bagi sesiapa pun pegang dia . Haa , ada dapat nak bubuh nama dia apa yeah ?Potopoto .. Hurmm , or rawkk !!! Cool woooh ? Sure ramai yang nak tiru . Wekkk . Manada boleh tiru . dosa awww aww . Okey , gedixs seketika . HAHA ! Ishhh ! My coming birthday ni , saya nak baby bunny ! Sumpah cumel kankan ? Awww . Nak minta dekat boyporen laa . HAHA ! Gedixsjap* . Baby bunny ni sama cumel jee macam dia ^^ . Eceeeh , kembanglaaa tuu .

p/s; Mami , siti nak satuu ? hihi .

Alahaai=='

Bersabar laa sayang ..


Dia memang hanya dia
Ku s’lalu memikirkannya
Tak pernah ada habisnya
Benar dia, benar hanya dia
Ku s’lalu menginginkannya
Belaian dari tangannya
Mungkin hanya dia
Harta yang paling terindah
Di perjalanan hidupku
Sejak derap denyut nadiku
Mungkin hanya dia
Indahnya sangat berbeda
Ku haus merindukannya

Ku ingin kau tahu isi hatiku
Kaulah yang terakhir dalam hidupku
Tak ada yang lain hanya kamu
Tak pernah ada
Takkan pernah ada
Benar dia, benar hanya dia
Ku s’lalu menginginkannya
Belaian dari tangannya
Mungkin hanya dia
Indahnya sangat berbeda
Ku haus merindukannya

Ku ingin kau selalu di pikiranku
Kau yang selalu larut dalam darahku
Tak ada yang lain
Hanya kamu
Tak pernah ada
Takkan pernah ada


p/s; IMY Bie :(
 

Thursday, 26 April 2012

Saya sedih ...

Papa Mami ...


papa .. mami .. kenapa kena argue ? Siti felt lonely sangat .. Siti tak suka tengok papa and mami argue bout apaapa . Even a small tiny matter . Im still a child . Your child .. Mami' baby girl ^^ , that needs some attention from both of you :( Why it always be me who's the one that .... (sigh)* Siti sayangkan Papa and Mami .. Siti hanya mampu berdoa kepada Allah .YAALLAH , Tuhankuu . Kau lembutkan lah hati kedua orang tua ku dan kuatkan lah semangat hambu-Mu ini yang sedia ada lemah :) Aminnn ...

p/s; Yaallah , Tuhanku . Kau kabul lah doadoa hamba-Mu ini :)

Wednesday, 25 April 2012

Kenapa suka sangat buat muka macam tu ? Cumel , saya tahu tuu :*

Ececeeeeh . Ngadeh :)

Awak , awak ! Tittew heart awak laa . Okey , tu sumpah cumel kan ? hehe :D Haihh , kenapa laa ? Ishh ! Sitii . Okey , stop it . Let's talk about him . Shall we . Wooh , da macam debating pula >< . Seen the day we've met . I just cant stop thinking bout youu . Aww , awak selalu buat saya ketawa , tersengeh sorang-sorang , gembira , sedih , and selalu buat saya cair dengan muka awak yang alaa cumel tuu . Ishh , ngadeh ! Geramlaaaa ^^ . Dalamhatisuka* . Shhh ! Awwww , rindunyaa dekat awak . Bila kita boleh keluar lagi ? Karaoke macam org GILA lagi dgn Tasya , Emmad and mamat ngei (Syamirul ) ??? Rinduuuuuuu :* . Takpa takpa , lepas Mid-term ni kita semua hangout yawww !
Okey , back to the storyy .
  <3 Muhammad Alif Nazmi Bin Abdullah <3
Me love youuu , sangaat ! sangaaaat ! Yaallah , kenapa dgn Gf awak sorang nii ? Gila koot . Yeah , gilakan awak ! gurau jeee . Biesyggg , me miss you :( . Tadi dapat jumpa sekejap jee right ? Soweyy , tutup muka bukan sebab apa . Sebab baru bangun tito . Rambut pun tah mcm mana tah tadi . HAHA ! Jangan gelak yeah bie . Lepuk kuatkuat kang* ngee :D
Okeylaa , sayang nak tito da ni . Ilapchuu :* . Esok bie exam right ? Buat yang terbaik aite ! Ingat Allah sentiasa ada disisi bie , before start kertas berdoa agar dapat jawab paper tuu yea bie . GoodLuck babyy :) I'll support you whenever and always ^^

p/s; You'll always be mine , and my heart apart of yours too babyy !

Nabilla Yassim !

Youuu ! IMY :/



Hey there ! Meet my baby girl Nabilla ! Gosh , youu ! IMY dowh . hehe :D haa , saatsaat ni laa i tunggu nak tulis bout you dekat Bloggie i yang precious ni haa (Y) . Yahoo ! So , how's life sayang ? Ada Bf baru tak ? Youu , Syamirul .. ngei==' . Keeps on ckp yang dia rinduu dekat you wooh ^^ Eceeh , dalam hati you sape laa yang tahu right ? Sayang ! Kenapa yyou da lama tak online ? Busy study yeah . huhu . I paham , i pun sama . Sep sikittt ! PAPPP*  Soweyy you , i curicuri ambik pic you yang OmehOmeh ni tanpa minta minta kebenaran you . Sebab i takut i takda masa nak update Bloggie i ni . Minta maaf babehh ><  . Sayanggg ! sedar tak sedar kita da lama jadi ' Bestiees ' right ? betul ke ni youu ? Cubitdirisendirijap* Ouchhh !! sakit , okey ni benarbenar berlaku dalam hidup i . Youu , seen you came to my life . I rasa happy sangat dapat be-friend dgn you Nabilla . Seriously i ckp . You paham i .. you selalu dgr luahan hati i . Goshh ! you best and cool woooh ^^ . Lepas jee Spm , i kena jugak jumpa you . And kita snap pic bebanyak aww aww . Okey, mengedixssekejap* Nabilla , hopely kita akan jadi ' Bestiees ' forver and evahh ! Ilapchuu sayang :)


p/s; Makwa tittew sayang awak laa :*

Before tertito teringat dekat dia !

I'm in lovee with Mr . A :)


ececeh ! Cumel laa tu . hehe :D . Memang dia selalu buat i cair :* . Aww , bie ni kan . Kenapa yeahh ? saje jee yeah ^-^ . Shhh ! saya tahu laa awak ada lesung pipit . Woooh , jealous yaww . GRHH ! Dia suka buli i , buat muka cumel , mengadeh lebih , superb suka buat perangai dia yang gilagila tuu . Sama laa bie ! Sep sikit ! PAP* . PAP ? Sape laa yang ajar tu yeah . Makwee titew laa Nabilla :) 
Haaa , pic yang atas sekali tu i sendiri yang edit , cuma tambah caption tu jee . sumpah busan dowh time tu . So i decided to upload some newwie pic of him . Dia ckp dia sukaa . Eleleh , tengok laa sape yang ' meng-edit' ' pulak kankan(Y) . Senyumsenyum saje jee nak buat org cairHABISS==' . hehe :D
Second pic tu , i just suka gila dengan muka dia . Cute muitt :* ! Ala ' Bieber ' laa tu . Agaklaa , sikitlaa (Y) . Tersengeh*
Tadi bout 11 something kteorg text , contents dlm text tu semuanyaa manjaa , ngadeh , gedixs . Ehh , semua ada laa :)  Plus , hari ni kat Fb kteorg manjang pasal ' Lembuuu ' . Susu ? wekk ! I tak suka susu . Rasa macam pftt==' . Keluarlidah* HAHAHA !
sambil IM dengan dia , i asyik tergelak jee . Sakit perut tahu tak bie ? Lepuk kang ! Superb rindu dekat dia :) Everytime bila call jee , I just cant stop smiling Dude <333 ! Awak yang buat saya macam tuu :* Blushing*
okeylaa , saya nak tito da . Nak mimpi bout kita kawin nanti . Pakai dress flower , honeymoon kat Paris ! yeahyeah !  Okey , Cik Siti da merepek da pagipagi buta nii . Takpa , saya sukaa ^^ . Nityy ! Ilapchuu buchuk :)


p/s; Takkan Pernah Ada Yang Lain Sayang :*

Wednesday, 18 April 2012

Awww . Dia sungguh cumel !

Tersengeh* 


Tengook tuu ! Apa dia ? Haa haa ? Hee . Malu laa nak cakap . Okeyokeyy , i story aite ! haa .. Bout 6.47 ptg dia call i . Sape yeah ? Muhammad Alif Nazmi Bin Abdullah :) Woooh , siap nama panjang tuu ^^ . Shhh ! Okey , move on jumm ! Dia ckp , Syg ! Syg ! pergi depan Apartment syg skrg !!! Excitedniii* . I was , Wooh Dude ! Chillax laa Darling huii . Ngeee :D 
Tetiba mami text pulak , suruh mandi . Siap , lepas smbhyg semua kita pergi rumah nenek juumm ! Mami kan nak buat ' Farewell ' dekat office dia . Yeayy ! Mami nak pindah company lain . Yang lain besttt ! Wootwooot , Congrats Mami :)
Da da ! Cerita pasal DIA pula ^^ . So i arrived dekat rumah nenek . Time tuu  pukul 9 lebih laa . Then i pun text dia , ckp yang i tunggu . Kringgkringg!!! Hpberbunyii*
Tengoktengoook dia ! Dia da ada dekat depan da . OMG ! Kenapa i nervous lebih ni wehhh . Okeyy cool Cik Siti .. Cool==' 
So , i ajak Tasya cousin i pergi jumpa dia dekat depan rumah nenek . Eeee , kenapa setiap kali jumpa dia , dia always cumel hekk ? Even though gelap , i tahu dia buat muka cumel dia tuu . Wekk ;p Eceeeeh ! 
Dia datang dgn " Mamat Ngeeii " . Sape yeah ? Syamirul laaa :)
Then tetiba dia keluarkan something dekat pocket dia . Dia pandang mata i lamalamaa , and bgtaw .. Sygggg .. Ni present for syg , even though tak seberapa . Harap syg terimanyaa . Awwww ! Stop it Dude ! You'd make me blushing already :*
Sungguh cumel woooh dia ^^ I nak nangis , nasib baik gelap .. Dia tak nampak pun ;p HAHA !
Lepas jee dia bagi , i ckp . Awwwwwwwwww ! Thanks Bie :) Sungguh terharu nii .
hehe :D Balik jee rumah nenek , text dia ckp TerimaKasih :) Dia reply , sowey syg if ring tuu longgar ); Aww , takpa saya suka . Boleh pakai dgn rantai laa :) I really appreciate it Dude ^-^
Then continue balik tolong nenek and mami , kali ni extra woooh . Tambah dgn muka tersengehsengeh i . HAHA ! Shhh !


The day after tomorrow , before masuk Choir  . I , Erin and Adik Aireen pergi Jj nak tengok rantai . Ishhh ! banyak pula yang cantikcantikk ! Rasa nak beli semua pula . Hehe :D Taktahu nak pilih yang mana . Lastlast , suruh Adik Aireen nak pilihkan . Lepas tuu , hantar Adik Aireen balik . And i and Erin terus  pergi ke sekolaa balik . Choir ! Nyanyii bersemangat seyhh i . HAHA=='
Suka sangaaaat ! Thanks Awak . Ilapchuuuuuu :*




p/s; Awak sweet sangat ^^ . Dan saya malu bila awak cakap macam tuu . Tutupmuka*

Friday, 13 April 2012

Kenapaaa Tutuppp ?

Alooooh=='

Woottwooot=='
LOL ! Tutupp kee ? Oh whyyy Oh whyyyy ?
Ishh , macam mana nak siapkan Peka Physics ni ? Plan Tasya . Alaaa , Ti .. Apa susahnyaa , kita pergi Popular then kau copyy jee laa . huhu :)  A'ah kan syaa . Pun boleeeeh . HAHA !
Lepas jee mami hantar kteorg depan terminal ! , kteorg pun terus pergi Mcd . Lapaa wehh !
heee :D . Then Tasya pun cari tempat duduk . I pergi order . Tuptuppppp jee tengok ada guy duduk sebelah Tasya . Wohhh ! Emmad ke tuu ? Ececeh Asyaa ni . Ngadeeeh kan ! Emmad handsome haa , siap dengan lappyyy dia wohh . huhu :)
Tetiba jee , Hp i bunyii . Text masuk . Sapee yeah ? hurmmm , Hellokittyyy saya . Wekk ;p
Not anymoree ); Kenapa yeah ? Owh okeyy . Nak jumpaa . Treat laa ! Muehehe :D Okey , gurau jee laaa .
Dia ckp dia nak jumpa dekat Popular . So i tinggalkan Tasya and Emmad dekat Mcd tu dua orang . ewaaah ! Sukoo duadua tuu . haihhh , da suka tuu couple jee laa BABEHH ! Pfttt==' . Susah sangat . Okey , diam ! Cakap orang jee lebih yeah . Then HBU Siti ? Arhhh , Stayapppp !
So , I pun naik laa atas .. dupdupp .. (heartbeating)* HAHA ! Pun boleeeeh=='
Tengook jeee , dia da sampai ,, Cair jap* HAHA ! Superb cumeeel woh dia . Ishhh ! sajee jee pakai macam tuu . Lepuk nak ??? hekk ?
I pun ckp laa Tasya and Emmad ada . Boraaak all the way , macam biasa jeee .  I pakai Tshirt baruu . Tshirt tu i ada beli for dia . I sajee jee bawa , nak bagi dia . Present saje sajee . Tapi Tshirt tu cumeeel . Bila pakai style habis . huhu :) Kidding*
Sampai dekat Mcd . Tasya da pandang macam lain macam jeee . Okey , kau kenapa syaa ?  Hempoook kang ! HAHA ! Then , i nak pergi washroom . Dia pun nak ikut . Dia cakap dia nak tukar baju . So kita boleh samasamaaa . Ehhh , ngadeeeeh kann ? Okey fine , i pun bagi laaa .
Keluar jeee , dia nak siap pakai haa . Superbbb cumeeel . EEEEE ! Dengki laa dia ni ;p

Pergi balik kat Mcd . Tasyaaaaaa ! Pandaaaang kteorg macam nak makann ! HAHA ! Okey yunk , dont worryyy later aku bgtaw kau yeah . Story nyaaaaa :) Emmad da habis jee online dekat lappyyy dia , dia ajak Tasya jalan . Yesss ! korang tinggalkan dengan " mamat cumell " ni dengan akuu ? Memangggg . Nervous laa ngei=='
takpaa laa , bagi ' chance ' laa dgn koranng ...
so , i pun duduk laa dgn dia .. Dia pun bawa lappyyy . Ehh , jap memang skrg guy suka bawabawaa lappyy yeah pergi manamana ? Okeyy , itu something newwie to me :)
dia onlineeee . I pun buat some paper pastyear Questions . Heee , takbolehBLAH*
Dia onlineee . Then i ajak dia jalanjalan . Dia ckp Syamirul nak datang sini . Jap ! Ngeii tu datang ?? HAHA ! Rinduu kau Ngeiii ! Dia sampai jee . Terus duduk . And buat lawak bodo dia tuu . okeyy , i da biasa laaa <= . Syamirul nak jumpa kawan dia dekat atas . Boringggg=='
I and dia just duduk and snap pic . Alaah ! macam taktahu pulak Cik Siti ni macam mana kan . HAHA !




Okey , muka kteorg mengadeh right ? Ouchh ! Who's care kan ? Wotwottt ! Aww , rindu gila dekat dia . Shhh ! Dia taktahu pun tuu . Maluu*
 Then Syamirul habis jee jumpa kawan dia and mamam semua , kteorg jalanjalan . Nak pergi karaoke . Eeuwwuu , if yang dekat atas tuu TAKNAKK laa . Tak suka kot .. Dia ckp , ni ada yang VIP punyaa laa syg .. :) Wohh okey , text Tasya suruh join jugak :)
Kteorg masuk jee , best laa jugak ! Sejam Rm20 koot . Dia and Emmad bayarkan :) Lama wohh tak nyanyi . hehe :D 
I nyanyi laguuu Selena Gomez and Katy Perrryyy ! Emmad pulak , hurmmm ! Kalah orang bercintahh ! Nyanyikan for Tasya . Superb cumel jeee ! Syamirul and dia nyanyiii macam cool gilaa laa . huhu ^^





woooh ! Cool gila weh dalam tuu . Lama gila kot tak nyayii . Macam ala-ala konsert . huhu ;p
Then ii and Tasya nak pergi ke washroom jap . Tasya nak pergi topup jugak . jalan jee , singgah kat popular buat Peka . Ngeee :D Shhh ! Diamdiam sudeyyyy . Da siap ! Ohh yeayy ! Tuptupp , Hp i bunyii . Dia call ckp " syg dekat manaa " ??? Okey , takperlu risau laa Dude ! tak lari derrr . HAHA ! Dia ckp nak balik da . Wokenggg ! Kteorg pun sama nak balik jugak . Da jumpa dia , dia ckp nak balik da . Dalam hati ckp . Awwww ..  Sedihnyaa ); Depan dia cover jee . Shhh !
Last pandang muka dia , dia pun nampak sedih .. Awwww , cumel jeee bila dia buat muka mcm tuu . hehe :D
Bluwhwhwhwhw . Perut Tasya bunyiii . hehe :D Okey , kau lapa kan syaa ? Aku tahu tuu . Aku pun sama . Hoho ^^ . Jum Mcd lagii ? Okey sygg !





Ignore muka i yang last tuu . Fyi ; Tshirt baruuu . Cool dok ? Blue is my newwie favi colour :)
Lepas mam jeee , keluar tunggu depan sekolaa i . Cettt ! Ex sekolaa i . Awww ! ACS wohh tuuu ! rinduuu mu ):
Pakngah pun sampai , duduk dekat belakang tengok picpic tadi . Tersengehsesorang*  (Y)



p/s ; ILoveMyDude !

Awwwww , sowey Bloggie !

Aloooh , saya minta maaf laaa ); Wahai Bloggie !


okey , I tahu da lama right I tak update Bloggie i sorang ni haaa ); , Alooh ! Sowey laaa , i busy with my studies laaa . Betul wehh . Mid-year lagi berapa minggu jee tahu . Takuutt=='
hurmmm , so Cik Siti ? yeaaa. Apa cerita ?
Cisss , da agak da . Remember my friend Azwan ? wuhuuu , dia nak masuk KLIUC da . Maybe bulan6 ni kot . Insyaallah :)
Da lama da kteorg tak contact . Seems like dia da ada Gf . Wootwooott . Congrats Dude ! Hopely korang happy til' end yeaaah :) Suka bila tengok orang lain happyyy !
Sitiiiii , jangan laaa tukar topic . Hekkk==' . Apa ni ? Okeyyy , so whats the big deal bout my life ? Kenapa korang nak tahu sangat ni . Owhhh , stalk I yeah ? HAHA !
Ayyoyolaaa, i bgtaw okeyy ? Alahaiii . Hurm , so my Ex dia da endup wih Gf dia da . Wehhh Siti , kau ada ' chance ' dowhh . Cett ! Apa korang ckp nii ? Lepuk naknakk ? Chillax sudeyy . huhu ;p
I sabar jeee , and selalu berdoa for dia . For mak da . hehe:D Maluuu laa ;p
Dekat sekolaa, i salu juga pikir bout diaa .  Awwww ... Shhh ! Diam bolehh ? HAHA ~ Siti .. Ohh Sitiii .. Iyeaa Bloggie .. Apa lagi nak diceritakan yeah . Hurmmmm . In next post laaaa Babehhss !


p/s ; IMYBLOGGIE